27 Σεπ 2016

Ευτυχώς που υπάρχεις και συ Δήμαρχε!!!

Άξιος επαίνων είναι ο Δήμαρχος μας. Κατάφερε με τις δικές του ενέργειες να εξασφαλίσει την δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά


Ας σοβαρευτούμε λίγο....
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα διαμηνύει ο Δήμαρχος μας, είχε τις διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους ότι ο δήμος μας είχε εξαιρεθεί από τον σχεδιασμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με τον οποίο "κάθε Καλλικρατικός Δήμος και ένα Αστυνομικό Τμήμα"
Στα διοικητικά όρια του δήμου μας δεν υπήρχε Α.Τ. επομένως θα έπρεπε βάσει του νέου οργανογράμματος της Αστυνομίας, αλλά και την κοινή λογική να δημιουργηθεί.

ΚΑΤΟΠΙΝ όμως ενεργειών του ΔΗΜΑΡΧΟΥ! μας (εδώ γελάμε)
αφού ανάμεσα σε 325 δήμους της χώρας ΜΟΝΟ εμείς εξαιρεθήκαμε (αυτά μόνο σε μας γίνονται) από τον σχεδιασμό του Υπουργείου, κατάφερε με πολύ κόπο και προσπάθεια να εξασφαλίσει την δημιουργία Α.Τ. στο δήμο.

Τώρα για το που θα γίνει?!!! 
Ε αυτό μην σας αγχώνει...
Η αστυνομία και το υπουργείο θα αποφασίσουν, αλλά το σίγουρο είναι ένα. 
ΠΑΛΙ ο δήμαρχος θα εμφανίζει τον εαυτό του Σωτήρα. Στο χωριό που θα πάει η έδρα θα διατυμπανίζει ΕΓΩ σας το έφερα, ενώ στο χωριό που δεν θα πάει η έδρα ΑΥΤΟΙ το πήραν!!!

 Υ.Γ. : Την ανάγκη αστυνόμευσης της περιοχής μας την εντόπισε ο Δήμαρχος από 1η Σεπτέμβρη του 2014 (όπως δηλώνει), όταν ανέλαβε και από τότε ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες. 
Σε λίγο θα μας πει και ότι το υπουργείο προχώρησε στο νέο σχεδιασμό μετά τις ενέργειες του....

Τα συμπεράσματα δικά σας...