11 Ιαν 2016

Ν.Σούλι: Ένα έργο πολλές αντιδράσεις.


Ανάπλαση πλατείας Νέου Σουλίου.

Ένα έργο που όπως φαίνεται δεν αρέσει σε όλους με τον τρόπο που εκτελείται...
Ένα έργο που οι κάτοικοι του Νέου Σουλίου κατηγορούν την δημοτική αρχή πως κοροϊδεύει τους κατοίκους για κάποιες ελλείψεις,παραλήψεις και λάθη της αρχικής μελέτης αλλά και της εκτέλεσης.

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι ισχυρίζονται πως με τον τρόπο που εκτελείται το έργο θα αλλάξει προς το χειρότερο την εικόνα του Νέου Σουλίου και όχι προς το καλύτερο όπως ισχυρίζονται δήμαρχος και αντιδήμαρχος έργων.
Επίσης λένε πως η γνώση των τοπικών αλλά και των δημοτικών συμβούλων δεν είναι τόση ώστε να αντιληφθούν το τι πάει να γίνει στο χωριό τους,πως ο δήμαρχος τους κοροϊδεύει και πως ο αντιδήμαρχος έργων δεν γνωρίζει τίποτα απ' όλα όσα τον ρώτησαν.
Ο αντιδήμαρχος έργων με την σειρά του λέει πως είναι περήφανος γι αυτό το έργο,διότι μετά από κινήσεις και επισκέψεις του ίδιου του δημάρχου Δ.Νότα κατάφερε και υλοποιείται το έργο επί δικής τους θητείας και πως είναι σίγουρος πως στο τέλος αυτού του έργου θα είναι περήφανοι ακόμη και οι ίδιοι οι κάτοικοι γι αυτό το έργο όπως και ο ίδιος,ζητώντας από τους κατοίκους να κάνουν υπομονή.


Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ.



7 Ιαν 2016

Ξεκίνησαν οι κατασχέσεις σε λογαριασμούς ΚΑΙ στον δήμο Εμμ. Παππά



Ξεκίνησαν οι κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς σύμφωνα με τον νόμο  ν 356/1974 ΚΑΙ από τον δήμο Εμμ. Παππά έπειτα από τις προβλεπόμενες ειδοποιήσεις από δήμο προς τους οφειλέτες και τις προσπάθειες εύρεσης λύσης.
Είναι μία κίνηση που προβλεπόταν να εκτελεσθεί βάσει νόμου από το αρμόδιο τμήμα της ταμειακής υπηρεσίας. 
Σε διαφορετική περίπτωση υπάλληλος/οι και δήμαρχος παραπέμπονται από τους: γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης και  τον ελεγκτή νομιμότητας στα άρθρα  277 του νόμου 3852/2010 και  141 του νόμου 3463/2006 βάση με τα οποία οι παραπάνω θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις των σχετικών νόμων. 
Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί οι οφειλέτες των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον δήμο Εμμ. Παππά διαπίστωσαν πως από τον λογαριασμό τους λείπει και το ανάλογο ποσό οφειλής.