29 Μαΐ 2015

Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δ. Νότας στην εκπομπή Ανοιχτή Γραμμή

Συνέντευξη του Δημάρχου Εμμανουήλ Παππά Δ. Νότα στην εκπομπή Ανοιχτή Γραμμή με τη Λία Μαυρίδου. Κεντρικό θέμα οι εξελίξεις γύρω από το ζήτημα του Αγωγού TAP. Τηλεφωνική παρέμβαση του δικηγόρου και εκπροσώπου των Δήμων Σερρών και Εμμ. Παππά κ. Τρεμόπουλου.

22 Μαΐ 2015

Προς Κων/νο Ι. Νικόλτσιο η απάντηση.


Κατ' αρχήν χρόνια σας πολλά για την ονομαστική σας εορτή κύριε  Κωνσταντίνε Νικόλτσιο.

Τώρα όσον αφορά το σχόλιό σας στην ανάρτησή μας Τέτοια ''βουβαμάρα'' δεν ξανάγινε !!! έχουμε να σας διευκρινίσουμε ένα πράγμα. Η ανάρτησή μας έγινε στις 21/05/2015 και συγκεκριμένα στις 00:08 πρώτα λεπτά.
Δηλαδή στην ουσία ο ''συντάκτης'' του άρθρου ξεκίνησε να το συντάσσει στις 20/05/2015 δηλαδή κάποιες ώρες πριν εκφράσει τις ανησυχίες της η Κυρία Σταμπουλή μέσω δελτίου τύπου στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Ετσι λοιπόν δύο τινά μπορεί να συνέβησαν.

α) Οι ''έντυπες'' ανησυχίες μας να συνέπεσαν μαζί.

β) Το  πολιτικό γραφείο δουλεύει πολύ καλά και η ανάρτησή μας έπιασε τόπο.
Εμείς προσωπικά θα θέλαμε να συνέβη το ''α'' .



Τώρα για την χρήση του εμβλήματος του ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με τις δράσεις και αντιδράσεις του κόμματος πριν την 25η Ιανουαρίου 2015 που για το γενικό κακό που πρόκειται να προκαλέσει ο συμπιεστής ΤΑΠ ήταν ικανοποιητικότατες και ΜΗ κατακριτέες.

Η ένστασή μας ήταν μία και φαντάζομαι το καταλάβανε όλοι. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ????????

Προσωπικά ένα δελτίο τύπου μίας και μοναχικής βουλευτού δεν νομίζω να φέρει αποτελέσματα. Θα ήθελα να δω και όλους τους υπολοίπους που έλιωσαν ζευγάρια και ζευγάρια παπούτσια να τρέχουν σε διαδηλώσεις εν όψει εκλογών.
( Ο ΑΝΤΙ - ΤΑΠ πού είναι αλήθεια??? )

Τώρα για τα υπόλοιπα που μας προσάπτετε ένα έχουμε να απαντήσουμε...σας πρόλαβαν άλλοι στους παρακάτω χαρακτηρισμούς που μας ''λούζετε''. 


Σε άλλο σχόλιό σας ζητούσατε να δημοσιεύσουμε το δελτίο τύπου της βουλευτού.....ένα δελτίο τύπου που όπως ξαναέγραψα ακολούθησε του άρθρου μας.
Λοιπόν αν και δε το έχουμε ανάγκη να γίνουμε αρεστοί εμείς οι ''καφετζήδες'' ούτε και μας ενδιαφέρει εάν χαρακτηριστούμε ως ''επιθετικοί'' όπως λέτε, θα δημοσιεύσουμε το άρθρο της Κυρίας Σταμπουλή μόνο και μόνο για λόγους αντικειμενικότητας και ανιδιοτέλειας η οποίες αξίες μας χαρακτηρίζουν απόλυτα.

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου της Κυρίας Σταμπουλή.

21 Μαΐ 2015

Τέτοια ''βουβαμάρα'' δεν ξανάγινε !!!


Ενώ η εταιρία ΤΑΡ κλείνει prive ραντεβού με ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων στην περιοχή που προτίθεται να γίνει ο συμπιεστής οι άλλοτε μαχητές της ποιότητας ζωής και του Αντι-Ταπ κωφεύουν (?).
Οι άλλοτε πολέμιοι πιάσαν από μία καρέκλα σε γραφεία και καφετέριες και πέρα βρέχει.

Η εταιρία κάνει ανενόχλητη την δουλειά της μοιράζοντας φυλλάδια πόρτα,πόρτα,διοργανώνοντας ''ενημερωτικές'' ημερίδες σε όλο το νομό με την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών παντελώς ανύπαρκτη όπως έκανε και στο παρελθόν με πολύ πάθος μάλιστα.
Καλά για τους προηγούμενους (τις ''δεξιούλες'' και τους ''Πασόκους'' ντε) ούτε λόγος.


Έτσι κι αλλιώς αυτοί ήταν και οι πρωτεργάτες του εγκλήματος,δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από δαύτους.


Και ρωτάω εγώ......κανένα συλλαλητήριο θα δούμε ή δεν προβλέπεται από το κόμμα ????





Άντε να σας δούμε και σάς...γιατί σαν πολύ παχιά μας τα κόβατε από την θέση της αντιπολίτευσης...
Κι αν τελικά αλλάξατε γνώμη για το θέμα,μην αγχώνεστε......οι ολυμπιακοί αγώνες του 2016 είναι κοντά και η κυβίστηση μάλλον ολυμπιακό άθλημα......