9 Δεκ 2014

Δεν Είδα, Δεν Άκουσα για την αίθουσα του Π.Σ. Δαφνουδίου.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. δείχνει τη Δημοτική Αρχή και ο Αντιδήμαρχος πετάει το μπαλάκι στο Τοπικό Συμβούλιο. Τελικά γιατί δεν δίνεται η αίθουσα στον Σύλλογο???

Σύμφωνα με την κ. Κουτσιτζή έχει κατατεθεί αίτηση από τον Ιούνιο του 2014. Ωστόσο

6 Δεκ 2014

Μνημόσυνο για τα 193 χρόνια από το θάνατο του Ήρωα Εμμανουήλ Παππά.


Αύριο 7 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά με την Τοπική Κοινότητα Εμμανουήλ Παπά, τελούν μνημόσυνο για τα 193 χρόνια από τον θάνατο του Ήρωα Εμμανουήλ Παππά Αρχιστράτηγου των Μακεδονικών Δυνάμεων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Τοπική Κοινότητα Εμμανουήλ Παπά. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης.


Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής: 

5 Δεκ 2014

Δηλώσεις που γεννούν απορίες από τον Δημοτικό Σύμβουλο Α. Χριστοδούλου.

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Νότα αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με τα ταμεία της Κοινωφελής Επιχείρησης.


Στην ανάρτηση του, λοιπόν, εκφράζει τον προβληματισμό του για αυτά που ακούστηκαν από το στόμα του Δημάρχου σχετικά με το θέμα της Κοινωφελής: <<Ποινικές Ευθύνες αυτή η διοίκηση δεν θα αναζητήσει κύριε Μπάλτσιο>>. 
Δηλώνει πως

3 Δεκ 2014

Δήμαρχε...ΠΑΛΙ "Καρφώνεις" σημερινούς & παλιούς Συνεργάτες σου.

Αντιπολίτευση στην τότε Διοίκηση που συμμετείχε & Μπηχτές που αφορούν σημερινούς του συνεργάτες.


Πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς σκέφτεται ο Δήμαρχος όταν κάνει αντιπολίτευση (για ακόμα μια φορά στο Δ.Σ. της 1ης Δεκεμβρίου) στην προηγούμενη Διοίκηση του κ. Καλαθά. Επαναλαμβανόμαστε αλλά θα το πούμε ξανά....

2 Δεκ 2014

Μεγάλη & Ενδιαφέρουσα η χθεσινή Συνεδρίαση

Σύντομα θα επανέλθουμε με παρατηρήσεις για την χθεσινή συνεδρίαση.


Μεγάλη σε διάρκεια ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναμενόμενο λόγω των πολλών θεμάτων προς ψήφιση. (41 στο σύνολο).
Οι συναινέσεις αρκετές αλλά οι αντιπαραθέσεις ακόμα περισσότερες μεταξύ Συμπολίτευσης & Αντιπολίτευσης (και όχι μόνο). Πολλές φορές ανέβηκαν έντονα οι τόνοι, ανάλογα με το θέμα προς συζήτηση. 
Ωστόσο έκπληξη προκάλεσε το ζήτημα που τέθηκε στην αρχή της συνεδρίασης σχετικά με το θέμα της αίθουσας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνουδίου. Θα επανέλθουμε με ειδική αναφορά στο θέμα, διότι τα θέματα Πολιτισμού είναι υψίστης σημασίας όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους και δεν θα ανεχθούμε την κοροϊδία.